Bedrijfsovernames is een ruim begrip. Onze dienstverlening bestaat uit ondersteuning van u in alle fasen van een koop- en verkoopproces.

Koop van een onderneming

U streeft naar groei van uw onderneming. Dit kan uiteraard op eigen kracht.
Een andere, tegenwoordig veel beproefde, methode is overname, waardoor veelal ineens een aanzienlijke groei in uw bestaande markt of entree tot een markt die u nog niet bediende, kan worden gerealiseerd. Overname van een onderneming kan leiden tot aanzienlijke meerwaarde en soms goedkoper zijn dan groeien op eigen kracht.

Ik kan u hierbij helpen door het zoeken naar geschikte ondernemingen, prijsonderhandelingen en begeleiding van het volledige traject.

Verkoop van een onderneming

Bij de verkoop van uw onderneming is het van groot belang om de juiste gegadigden te vinden en de sterke punten van uw onderneming te benadrukken. Een grondige analyse door ons verbetert de verkoopbaarheid van de onderneming, ook als de onderneming pas over enkele jaren verkocht gaat worden. Tijdige inschakeling van een specialist helpt u een optimale prijs te realiseren.

Ik kan u in het gehele traject begeleiden, bij het zoeken naar overnamekandidaten, prijsonderhandelingen en het gehele formele traject.